DESPRE MINE

Eu sunt Matei, locuiesc în Târgu Mureș, orașul meu natal. Am 31 de ani și sunt fotograf de nuntă și de tot ceea ce reprezintă arta fotografică.

Mă bucur de viață, trăiesc prezentul și sunt foarte fericit atunci când creez amintiri. Sunt o persoană glumeață, creativă și plină de viață, mai exact un simplu om pasionat la maxim de fotografie. Sunt atent la detaliie tehnice pentru ca fotografiile să iasă cat mai perfecte, tot ce e complicat e în mintea mea iar voi ca și viitori miri trebuie să vă simțiți relaxați și să fiți naturali. În timpul liber îmi place să fotografiez alături de prietena mea și să surprind cât mai multe stări, trări a realității ce ne înconjoară.

Sunt fotograf din 2012, la început am intrat într-o lume necunoscută, fără să știu despre ce e vorba neavând nici un contact cu această artă. La început nu știam dacă acestă meserie e potrivită pentru mine acum însă sunt convins că acesta mi se potrivește și nu aș putea face altceva, deoarece sunt îndrăgostit de oameni și de tot ceea ce înseamnă frumos. Dacă îți place munca mea și crezi că poți avea încredere în mine, contactează-mă!

Iubesc să surprind emoția, naturalețea si simplitatea. Îmi place să călătoresc, să încerc lucruri noi așa că sunt disponibil oriunde în țară precum și în Europa.